58 posts categorized "Wortell"

27 maart 2015

Wij introduceren Winder!

Super leuk! Vandaag introduceren wij Winder! De marktplaats voor de IT-professional. Wil je meer weten kijk even op de Wortell website: http://www.wortell.nl/winder.

De video:

20 maart 2015

Bezoekje aan Microsoft EBC in Brussel

Vaak bezoeken wij met een groep relaties het Microsoft Executive Briefing Center in Brussel. Daar hebben we de mogelijkheid om ons gedurende twee dagen te concentreren op alle innovaties die Microsoft doet. Onlangs zijn we weer naar het EBC in Brussel gegaan. Een kort verslag:

Verslag van bezoek aan Microsoft Executive Briefing Center in Brussel

Wat is het nut van een business app?

Bij Wortell maken we veel apps. Apps voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen verbeteren. Maar wat zijn nu de voordelen? Waarom doen organisaties dit? Waarom investeren ze hier tijd en geld in?

Ik heb er een kleine post over geschreven: http://www.wortell.nl/blog/zakelijke-apps-vergroten-de-toegankelijkheid-voor-medewerkers/

22 oktober 2012

SharePoint Conference for Business Users 2013

Van 20 tot en met 22 maart zal in Amsterdam de SharePoint Conference for Business Users plaatsvinden. Tijdens de conferentie wordt besproken hoe SharePoint kan worden ingezet om een meer efficiënte en geïntegreerde bedrijfsvoering met behulp van SharePoint te kunnen creëren. De conferentie is expliciet niet ingestoken op technologie, maar belicht met name de bedrijfsmatige aspecten en toepassingen van SharePoint. Mijn collega Jasper Oosterveld is chairman van de conferentie. Naast het openingswoord zal hij de verschillende sessies modereren.

Op de site meer info over het congres: SharePoint Conference for Business Users 2013

24 september 2012

Het dagboek van de Kili Explorers

Het Kili Explorer avontuur is voorbij. Er is al €266.271 opgehaald door de 52 helden van Microsoft die de afgelopen week de Kilimanjaro beklommen. Maar zij gaan nog even door met geld inzamelen tot eind deze maand. Teamleden Jitske, Nancy en Luc deden verslag.

Lees verder op de website van Warchild: http://www.warchild.nl/dagboek-kili-explorers

29 mei 2012

SharePoint Connections Super Early Bird korting

20 en 21 november dit jaar wordt in de Meervaart weer het SharePoint Connections evenement gehouden. Aangezien dit vlak na de SharePoint Conference in Las Vegas plaatsvindt beloofd het een interessant evenement te worden. Op SharePoint Connections zal ik zelf spreken. Daarnaast zijn er veel interessante sprekers uit Nederland en buitenland.

Als sponsor (Wortell) kunnen wij profiteren van een speciale discount van 20%. Deze komt bovenop de Super Early Bird (eindigt 31/5) of Early Bird korting. Als je hier gebruik van wil maken vul dan even de code SDF6GH tijdens de registratie.

Via deze link kun je je inschrijven: http://www.nccomms-events.com/spc2012

28 mei 2012

Boek “Het Nieuwe Werken, hype of blijver?” nu in gratis eBook formaat beschikbaar #Wortell

Onlangs heb ik samen met Loek van den Broek het boek "Het Nieuwe Werken, hype of blijver?" geschreven. Tevens hebben hier een groot aantal personen aan meegewerkt de projectleider zijn geweest voor de invoering van het Nieuwe Werken binnen hun organisatie. Het boek is inmiddels beschikbaar in ePUB formaat waarmee het gelezen kan worden in de meeste eReaders.

De ePUB versie van het boek kan gratis gedownload worden via deze link. Een betaalde versie is beschikbaar op de website van HR & Management.

Om het boek te openen op de iPad heb je iBooks nodig.

Beschrijving boek:

Er waren ooit tijden dat er geen fabrieken en kantoren bestonden. We hebben het niet over jagers en vissers. Voor de industriele revolutie - zelfs nog in het begin van de vorige eeuw - was er geen grote trek naar plekken waar al het werk werd verricht. De uitvindingen van machines hebben er voor gezorgd dat het handig werd om bij elkaar in enorme fabrieken te gaan werken. De kantoorwerkers volgden al snel, omdat het wel makkelijk was die in de buurt te hebben. Niet alleen handig, zelfs noodzakelijk. Fysieke aanwezigheid was nodig om de papiermolen achter het systeem te laten draaien, omdat ze niet op afstand konden communiceren.

Bij het overlijden van Steve jobs zei Obama: "He changed the world." Zijn iPhone en iPad als opvolgers van telefoon en laptop met als basisvoorziening het internet maakten dat het niet meer belangrijk is waar je werkt en wanneer. Bovendien kun je met iedereen werken en veel zelfstandiger bepalen hoe je werkt. Allerlei software maakt dat mogelijk. Diezelfde software maakt het mogelijk dat kennis overal voorhanden is. Bibliotheken heten plotseling Google. We hebben het over DE basiselementen van Het Nieuwe Werken: zelf kunnen bepalen WAAR, WANNEER, HOE en MET WIE je werkt. Steve Jobs was daarbij ongetwijfeld de grote motor.

Dit boek gaat over deze gigantische overgang van het oude industriele werken naar Het Nieuwe Werken. Het beschrijft langs meer dan vijftig invalshoeken wat er allemaal bij komt kijken als je die overstap wilt maken. Het laat ook zien dat alles tegelijk doen onmogelijk is en houdt een warm pleidoor voor een stap voor stap aanpak. Het laat ook zien dat veel organisaties al veel stappen hebben gezet zonder dat ze zich er van bewust zijn, zodat het aantal stappen dat ze nog moeten zetten minder is dan ze gedacht hadden.

Dit boek laat ook duidelijk zien dat het loslaten van ingesleten gewoontes het meest verraderlijke onderdeel is. Daarom staan er legio tips uit de praktijk in die het proces kunnen versnellen. Die tips komen vooral van projectleiders HNW en van mensen die dagelijks werken aan de bouw en inrichting van HNW concepten.

24 mei 2012

Spreker op SharePoint Connections 2012 #Office365 #Wortell

Op dinsdag 20 en woensdag 21 november zal het evenement SharePoint Connections Amsterdam 2012 weer worden georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam. Tijdens dit evenement zal ik verschillende sessies verzorgen over SharePoint Online.

Natuurlijk spreken naast ikzelf ook nog een groot aantal andere geweldige sprekers.

Zodra de definitieve sessies bekend zijn zal ik een update doen. Wil je jezelf nu alvast inschrijven kan dat via de volgende link: http://www.nccomms-events.com/spc2012

21 mei 2012

Presenting at TechEd Europe on Office 365

Samen met Jamie Mann (Microsoft) zal ik binnenkort op TechEd Europe een presentatie verzorgen over Office 365 voor Small Businesses:

Office 365 is the online service combining the Exchange Online, Office Professional Plus, SharePoint Online, and Lync Online. There are multiple versions of the service for various types of customers, including Small businesses, Enterprises, and Education. This session be an overview of the Small Business offering designed for customers with 1 – 25 users. It will focus on how the Small Business is different from the Enterprise version, considerations for choosing the service that best meets your needs, and also an overview of the Office 365 Small Business Service itself and how to get started. The session will be packed with demos and give you a jump start.

http://europe.msteched.com/Sessions/Speaker/Danny-Burlage

Wed, Jun 27 10:15 AM - 11:30 AM

11 mei 2012

Social in Excel?

Gisteren hebben we voor de derde keer het evenement Wortell TechReady georganiseerd. Een dag waarin collega's over een enorme hoeveelheid onderwerpen presenteren waar ze dagelijks mee bezig zijn aan relaties en andere collega's. Natuurlijk wordt er op zo'n dag veel getweet over wat er allemaal op de dag gebeurt. Speciaal voor mijn collega's van marketing is het dan interessant om te meten hoe vaak er getweet wordt etc.

Speciaal voor Excel en PowerPivot is er en plugin ontwikkeld die dit kan analyseren. Zie het voorbeeld op de screenshot hieronder. Mijn collega Sjoerd heeft er een post over geschreven: http://blog.wortell.nl/sjoerds/powerpivot-voor-excel-en-twitter/

Twitter analytics for Excel

Danny Burlage
MVP Office 365

MVP Office 365