5 posts categorized "Windows Platform"

30 maart 2015

8 redenen waarom je Windows 10 serieus moet nemen

Microsoft zal binnenkort Windows 10 lanceren. Windows 10 is de opvolger van Windows 8.1 en zal veel meer functies hebben die lijken op Windows 7. Hiermee is de overstap makkelijker te maken. Waarom zou je nu willen overstappen?

Bekijk het artikel over Windows 10 op DutchCowboys of de InfoGraphic over Windows 10.

20 maart 2015

Wat is het nut van een business app?

Bij Wortell maken we veel apps. Apps voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen verbeteren. Maar wat zijn nu de voordelen? Waarom doen organisaties dit? Waarom investeren ze hier tijd en geld in?

Ik heb er een kleine post over geschreven: http://www.wortell.nl/blog/zakelijke-apps-vergroten-de-toegankelijkheid-voor-medewerkers/

12 maart 2015

[InfoGraphic] Van idee naar app

Samen met enkele collega's heb ik een InfoGraphic gemaakt. Van idee naar app. Je kunt hem bekijken op SlideShare:

22 maart 2011

#SCVMM 2012 Beta vanaf nu beschikbaar

Zojuist is tijdens de MMS in Las Vegas aangekondigd dat System Center Virtual Machine Manager 2012 in beta is gegaan. Deze nieuwe versie van Virtual Machine Manager is met name geschikt om Private Cloud omgevingen te kunnen beheren. Middels SCVMM hebben beheerders de mogelijkheid om bestaande machines te exporteren naar Private Clouds, toegang tot Private Clouds te beheren waarbij (in combinatie met SSP) capaciteitsbeheer, mogelijkheden en gebruiksquota's kunnen worden ingesteld.

Met SCVMM is het niet alleen mogelijk om Hyper-V VM's te beheren. Het is ook mogelijk Citrix XenServer en VMware ESX Hosts te managen. Hiermee is het een breed in te zetten platform.

30 juli 2009

Gezocht: System Center Service Manager proefproject

Eindelijk is het zo ver; System Center Service Manager verschijnt aan de horizon. Dit product is de nieuwste telg in de System Center suite. System Center is een directe concurrent van TopDesk of andere Service Management systemen (helpdesk systemen). Veel van onze relaties wachten al heel erg lang op dit product, wat al enkele jaren door Microsoft wordt aangekondigd maar telkens is uitgesteld.

System Center Service Manager werkt als het ware boven alle andere System Center producten als Configuration Manager en Operations Manager. Configuration Manager is voor het bijhouden van asset management en verspreiding van software producten ect. Operations Manager wordt gebruikt voor monitoring en beheer van problemen met desktop systemen en servers.

SCSM zal over enkele maanden door Microsoft geintroduceerd worden. Bij Wortell draaien we inmiddels de eerste versie en ik moet zeggen, die ziet er veelbelovend uit!

Voor Eary Adopters zoeken wij relaties die interesse hebben om dit systeem te implementeren. Dan zal je wel zeggen waarom?

•    Organisatie is op zoek naar een vervanging van huidige servicedesk tool.

•    Organisatie is op zoek naar een CMDB oplossing

•    Organisatie heeft al System Center Operations Manager

•    Organisatie heeft al System Center Configuration Manager

•    Organisatie is innovatief

•    Organisatie wil Systeembeheer en Servicedesk automatisch integreren met elkaar

•    Organisatie wil meer inzicht in doorlooptijden van detectie van storing tot het verhelpen hiervan.

•    Organisatie heeft een Microsoft tenzij beleid, maar nog geen servicedesk tooling van Microsoft.

Speciaal voor al deze klanten in ServiceManager dus geschikt.

Het traject dat Wortell heeft opgezet bestaat uit een begeleide implementatie van SCSM binnen de organisatie. Dit zowel op technisch als op functioneel gebied. Het is een mede door Microsoft begeleide implementatie, waarbij de nodige ondersteuning te verwachten is.

Omdat het de eerste projecten in Nederland betreft zullen wij een deel van de kosten voor onze rekening nemen.

Geinteresseerd? Bel of mail me. In totaal hebben we 4 plaatsen beschikbaar.

Danny Burlage
MVP Office 365

MVP Office 365